Gratis Online Masterclass

3 juli om 19.30 uur

Zo blijf jij trouw aan jezelf

Boek je gratis kaartje voor de

masterclass

Luister naar de fluisteringen van je liefdevolle hart

Jouw hart is de verbinding met je diepere weten, jouw pure essentie. Daar liggen de antwoorden wie jij bent als je trouw bent aan jezelf op je te wachten.

In ons drukke bestaan hollen we voorbij aan deze fluisteringen. Dat vraagt om naar binnen keren. In alle rust onszelf af te vragen hoe het nu echt met ons gaat.

Bevrijd jezelf van beperkende gedachten en kritische stemmen

Leer je kritische stem kennen die steeds opnieuw in je oor tettert dat je maar beter… vul zelf maar in, je kent ‘m vast maar al te goed.

De beperkende gedachten, vertolkt door de stem, die je niet goed genoeg vindt, je klein maakt, jou JA laat zeggen terwijl je NEE voelt, jou ‘t niet waard vindt, jezelf liever wegcijfert om de vrede te bewaren en er al helemaal voor zorgt dat je je niet uitspreekt. Want o wee…

Durf te kiezen voor jezelf. Jij bent uniek en leef dat ook

Er is er maar één zoals jij! Uniek zoals je bent en dat is niet voor niets. Je bent het waard om jezelf te zijn.

Leef jezelf “to the max”, want wie doet het anders voor jou? Waarom jezelf nog langer verschuilen? Waarom ben jij jezelf nog niet trouw? Maak de keuze voor jezelf, ook al is dat misschien oncomfortabel voor je zelf en de omgeving.

Ontdek vier magische sleutels om trouw te blijven aan jezelf

Met deze sleutels ontdek je hoe je jezelf op slot zet, in- of tegenhoudt, aanpast, op de rem van het leven trapt en leer je jezelf te bevrijden door de sloten op jezelf te ontgrendelen.

Ontvang een transmissie van jouw authentieke essentie

Laat de herinnering aan wie jij bent in je meest pure, natuurlijke vorm zich weer aan je tonen. Zo haal je je innerlijke blauwdruk op voor een vrijer, liefdevoller, energieker, authentieker, gelukkiger, vrolijker en “purposeful” leven.

“Ben je trouw aan jezelf, dan leef je vanuit je hart.
De ingang om je te her-inneren aan je ware natuur”

“Ik droom ...

…van een wereld waarin mensen weer kunnen verbinden met elkaar en waarin alles er mag zijn in eerlijkheid en puurheid.

…dat mensen vanuit vertrouwen, authenticiteit en onvoorwaardelijke liefde zorg dragen voor zichzelf, elkaar en de prachtige aarde waarop wij leven.

Hoe deze droom werkelijkheid wordt?

Door trouw te worden aan jezelf.

Jouw ware natuur!”

Mijn naam is Karlijn Kouwenhoven en ik faciliteer deze masterclass

Ik zie jouw ware natuur, jouw potentie en authentieke essentie. Ik verwelkom je en kijk uit naar jouw sprankelende verschijning als jij weer trouw wordt aan jezelf. Vanuit gezonde keuzes, met gezonde grenzen geef jij uiting aan wie je bent. Door jouw ware natuur weer te her-inneren voel jij je vrij, gelukkig, liefdevol, energiek en vanuit jouw “purpose“. Ieder heeft een unieke verschijning, een unieke taak, een unieke les te leren.

Ben jij klaar voor de jouwe?

Reserveer je plek in de gratis online masterclass!

3 juli om 19.30 uur