Mentorschap

De innerlijke reis naar je ware natuur

Lieve Jij,

 

Jij bent uniek in wie je bent

Jij bent open en eerlijk

Jij spreekt je waarheid

Jij leeft puur en vrij

Jij put uit je eigen wijsheid

Jij weet diep van binnen wie je bent

Jij bent natuur

Jij bent liefde

Voel jij een JA, dan ben je klaar voor je

transformatie!

Dit mentorschap is voor jou als je voelt of merkt dat:

Mis je sprankeling in je leven?

Dit mentorschap is dan zeker voor jou!

In dit mentorschap word je diepgaand begeleid naar jouw ware natuur

Samen maken we de innerlijke, transformatieve reis naar wie jij diep van binnen bent. Ons leven vormt zich door plezierige en minder plezierige ervaringen. Vooral de minder plezierige ervaringen zorgen ervoor dat we eigenlijk wat van onszelf vervreemden, doordat we de pijn van die ervaringen niet nog eens willen voelen. We ontwikkelen onbewuste overlevingsstrategieën, maskers en hebben beperkende gedachten over onszelf die wel geholpen hebben bij het vermijden van pijn, maar ons vaak allang niet meer dienen. Dat zijn onze menselijke ervaringslagen. En ergens daardoor heen zit onze ziel, onze essentie, onze ware natuur. Dat gene dat overblijft als we weer tot stof vergaan in de aardse elementen na ons overlijden.

"I am because nature is,
and because nature is,

I am."

Zulu professor Koka, Zuid Afrika

In verbinding met je hart...

Deze transformatieve reis brengt jou stapje voor stapje terug bij jouw essentie door de ruimte die ik bied met mijn liefdevolle aanwezigheid en veilige bedding. Alles wat er aangekeken wil worden, is welkom. Niet alleen “the good”, ook “the bad and ugly”. In je essentie ervaar je innerlijke rust, veiligheid in jezelf, maar vindt ook jouw levenskracht haar oorsprong. Haal je je blauwdruk op voor een vrijer, liefdevoller, energieker, authentieker, gelukkiger, vrolijker en “purposeful” leven. Je voelt weer diep van binnen wie je bent, waar jouw ziel naar verlangt en je hart blij van wordt.

...en de natuur

Sjamanisme en alchemie zijn eeuwenoude natuurwijsheden, die uitgaan van en werken met de niet-alledaagse werkelijkheid. Een werkelijkheid die er ook is, als je je ervoor leert openstellen. In die werkelijkheid vindt heling plaats omdat dat dat een veld is onvoorwaardelijke liefde. Je ervaart er balans tussen je hoofd, hart en buik, want in die werkelijkheid ben je in het moment. Lijkt alles even stil te staan en tegelijk voelt het er tijdloos en oneindig in ruimte. Je neemt waar vanuit innerlijke rust en je komt in contact met wie je ook bent. Een hele pure plek van waarheid, eerlijkheid en trouw aan jezelf. Hier ligt de bron van jouw authenticiteit en is het vertrekpunt van je innerlijk leiderschap. Door gebruik making van sjamanistische en alchemische rituelen, ceremonies en droomreizen onder begeleiding van mijn drum, haal je delen op van je ware aard, je ware natuur.

“The interconnectedned of everything”

Wat brengt dit mentorschap jou :

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Klik dan snel hieronder

Natuur is de verdichte vorm van energie van al het leven op aarde, die door energie wordt verbonden en wat energie is. Natuur geeft uitdrukking aan wie wij zijn, uniek als individu en tegelijkertijd verbonden met elkaar en alles in het grotere geheel. Met energie als verbindende, ontastbare stroom.

De natuur is de uitdrukkingsvorm van wie wij allen zijn. Een gemanifesteerde, gestolde vorm van creatiekracht. De creatiekracht in het universum die altijd en overal aanwezig is en zich vormt naar de intentie die eraan wordt gegeven.

Zo is alles in de natuur gevormd, dus wij ook. In de natuur is alles aanwezig, licht en schaduw, leven en dood, stilstand en beweging, groei en neergang, structuur en chaos, mannelijk en vrouwelijk. De natuur als weerspiegeling van wie wij zijn en andersom.

We are energy

We are nature

Nature is energy

So we are ONE

Wie ben ik ?

Mijn naam is Karlijn Kouwenhoven en draag ook de prachtige sjamanistische spirit name “Bright Water“ . Die zegt alles over wie ik ben. Wat mijn energie is.

Ik ben als water èn kristalhelder. Water is een oeroud element op aarde en maakt onze planeet uniek. Het staat voor diepe wijsheid. Water, waaruit ons lichaam voor meer dan de helft bestaat, is symbool van menselijke emoties, gevoelens, intuïtie, psychische groei, reiniging en cyclus van het leven en wil vooral stromen. Is het water in jou “bevroren“ door pijnlijke ervaringen in je leven, dan laat ik het in jouw lichaam weer ontdooien met mijn aandacht, aanwezigheid en liefde. Staat het water in jou “stil“ dan zoek ik met mijn helderheid naar wat er blokkeert om het weer te laten stromen. Met mijn helderheid zoek ik net zo lang door tot het klopt. In veiligheid en vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Dit mentorschap is voor jou als je:

Dit is niet voor jou als je:

Wat anderen zeggen over Karlijn:

Minke:

“Karlijn is zachtaardig, stevig geaard en krachtig. Zij stemt af, steeds opnieuw, met een enorme fijn-gevoeligheid die mij nog steeds kan verbazen.

Elke sessie vind ik het spannend en verrassend: wat gaan we doen, wat komt er boven?
En elke keer is weer zo ontzettend kloppend. Ik verbaas mij steeds wat er is en wat er ontstaat.
Er vloeien tranen. Van verdriet, van loslaten , van liefde.
Althans bij mij.”

Saskia:

“Ik ervaar bij Karlijn een moederlijke bedding; een warme en liefdevolle schoot die je kan dragen.
Ook kan Karlijn goed luisteren en waarnemen, waarbij ze op een prettige manier je kan spiegelen of vragen stelt. Eerlijk, direct, maar op een fijne, respectvolle manier. Wat ik heel leuk vind aan Karlijn is dat ze regelmatig speelsheid laat zien, in haar blije verbeeldingskracht in woorden en in de oefeningen.”

Marieke:

“Hoe kom ik echt in contact met mijn ware zelf en hoe kan ik dat ten volste leren leven? Met deze vragen kwam ik bij Karlijn. Vanaf dat moment nam zij me mee op reis naar mijn kern, mijn hart, mijn schaduwkant en mijn licht. Ze leert me om mezelf te helen en wijst me de weg van de transformatie naar mijn echte ik. Dit doet ze vol vertrouwen en ze is helder en duidelijk. Karlijn is een levensgids waar je helemaal veilig bent.”

Marjolein:

“Het aan jezelf werken met Karlijn is een feestje. Natuurlijk is het confronterend en soms pijnlijk iets van jezelf onder ogen te zien, maar Karlijn gaf nou altijd een handvol om verder te gaan of het aan te pakken. Ik heb verschillende mensen aan haar doorgestuurd omdat zij het verschil maakt. Geen zweverige gesprekken, maar vol aan de bak
met resultaat. Met liefde voor jezelf.”

Mentorschap

“Flow of life“

3 maanden

“Deep Dive”

6 maanden

“Rebirth“

9 maanden

Je mentorschap wordt afgestemd op jouw behoeften en de vraag waarvoor je hulp kunt gebruiken. Het traject duurt 3, 6 of 9 maanden en de duur wordt bepaald na het verkenningsgesprek dat wij eerst zullen hebben.

De trajecten omvatten:

3 maanden

€2250,-

€1800,-

of 3 termijnen
van €660,-

6 maanden

€3600,-

€2880,-

of 6 termijnen
van €528,-

9 maanden

€4950,-

€3960,-

of 9 termijnen
van €484,-

incl btw particulier/ ex btw zzp’er
Voor bedrijven gelden andere tarieven

Je krijgt ook de volgende bonussen :

Bonus 1: Openingsceremonie

Bonus 2: Afsluitingsceremonie

Bonus 3: Droomreis-avontuur

Om jouw transformatie ook thuis te ondersteunen, helpen deze droomreis-meditaties jou te ontspannen en te openen. Mijn stem neemt je mee op avontuur.

Mijn sjamanendrum nodigt je uit om haar ritme te volgen en brengt je hersenen in een alfa-staat. In die staat ervaar je een gevoel van innerlijke harmonie door synchronisatie van je beide hersenhelften. Dit bevordert je heldere bewustzijn en je creativiteit. Zo krijg je een diepere verbinding
met je Zelf, je onderbewuste en je Hoger Zelf en dit bevordert je transformatie.

De trajecten omvatten:

Kun jij die JA niet langer weerstaan?

Klik snel hieronder voor een verkenningsgesprek.
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.